in

Sådan vælger du de rigtige glas til dine drikkevarer

Hvis du nogensinde har stået i en butik og skulle vælge glas til dine drikkevarer, så har du måske oplevet, at det kan være en udfordring at finde de helt rigtige glas.
Der er nemlig mange ting, du skal tage stilling til, når du vælger glas. Skal de være af plastik eller glas? Hvilken størrelse skal de være? Og hvilken form skal de have?
Derudover er der også forskellige typer glas til forskellige drikkevarer. Så hvis du f.eks. vil drikke øl, så skal du bruge et andet glas, end hvis du vil drikke vin.
I denne blogpost vil vi give dig nogle gode råd til, hvordan du vælger de rigtige glas til dine drikkevarer.

Skal de være af plastik eller glas?

Det første spørgsmål, du skal stille dig selv, er om dine glas skal være af plastik eller glas.
Hvis du er til vin, så skal du nok vælge glas. Det er nemlig bedre for smagen, og derudover er det også mere miljøvenligt.
Hvis du derimod er til champagne eller brut, så kan du vælge at bruge plast champagneglas. Disse er nemlig ofte billigere end glas, og de er også mere rengøringsvenlige.
Det er dog rart at vide, at de glas man drikker af, er brudsikre, så hvis de bruges på en restaurant, kan kunderne ikke slå dem i stykker. Plastik er bare et ekstra holdbart materiale, som kan vaskes mere end 2000 gange. De er lige så nemme at rengøre som traditionelle glas og er genanvendelige efter brug.

Hvilken størrelse skal de være?

Når du skal vælge størrelsen på dine glas, så skal du tage højde for, hvilken drik du normalt drikker. Hvis du f.eks. drikker meget vin, så skal du vælge et stort glas. Men hvis du drikker sodavand eller øl, så kan et mindre glas være nok.
Derudover skal du også tage højde for, hvor mange du normalt drikker. Hvis du drikker en enkelt sodavand eller øl, så kan et lille glas være nok. Men hvis du drikker to eller tre, så skal du nok vælge et større glas.

Hvilken form skal de have?

Når du skal vælge formen på dine glas, så skal du tage højde for, hvilken drik du normalt drikker.
Hvis du f.eks. drikker vin, så skal du vælge et glas med en bred base. Men hvis du drikker øl, så kan et glas med en smallere base være bedre.

Her er 5 ting du skal overveje, før du køber en ny jakke

Ædelmetallers virken