in

Sådan får du gulvet du drømmer

Et gulv fylder hele rummet i et hjem – uden gulv er der ikke noget rum. Så selvom gulve ikke er det mest spændende at tage op i indretningsovervejelser med den bedre halvdel, så er der stort potentiale ved at påvirke rummets udtryk ved at behandle gulvet med den rigtige gulvlak. Heldigvis behøver man ikke at betale en formue for at få behandlet sit gulv af en professionel – man kan nemlig gøre det selv!

Gulvlak gør mange gode ting for kvaliteten af gulvoverfladen og det udtryk lakken er med til at give, men mange tror at man skal punge ud for at få et flot gulv, som man kan være stolt af at vise frem. Den gode nyhed er, at man selv kan behandle sit gulv med for eksempel Junckers gulvlak med stor succes. Det kræver blot at man kender til processen.

Hvad gør gulvlak?

Gulvlak kan findes i forskellige udtryk og kan for eksempel få en overflade til at se mat, halvmat eller blank ud. Man kan altså vælge nøjagtig den lakering man er ude efter, når man ser sit drømmegulv for sit indre øje. Junckers gulvlak findes i forskellige varianter og alt efter hvor stort et areal gulvet dækker over, kan man køber mindre eller større dunke med gulvlak i den foretrukne finish.

Forlæng livet

Udover at man kan ændre udseende og på sit gulv, så gør gulvlak også en masse gode ting for gulvet. Det er blandt andet med til at beskytte gulvet og dermed også med til at forlænge levetiden på gulvet. Junckers gulvlak får altså ikke bare dit gulv til at se flot ud og givet rummet et helt nyt look, det er også en investering i gulvet og dermed i dit hjem.

Det behøver altså ikke være dyrt at få et flot gulv. Det kræver blot en investering i Junckers gulvlak og lidt viden om hvordan man lakerer sit gulv. Inden man går i gang med at lakere, skal man blandt andet rengøre gulvet som noget af det første i processen. For at lære mere om resten af processen, kan man besøge decofarver.dk

Et nyt familiespil i ludo-genren

Pas på lungerne når du arbejder