in

Lav dit eget armbånd

For at lave et armbånd skal du bruge et stykke snor eller en snor og nogle perler. Tag snoren eller snoren og bind den rundt om dit håndled for at måle, hvor langt armbåndet skal være. Klip snoren eller snoren til den ønskede længde. Træk perlerne på snoren eller snoren med jævn afstand mellem perlerne. Når du har sat alle de ønskede perler på, skal du binde enden af snoren eller snoren af for at holde perlerne på plads. Hvis du har brugt en snor, kan du binde armbåndet på plads ved at lave to knuder i hver ende af snoren. Hvis du har brugt en snor, skal du bruge en krympeperle med en tang til at fastgøre enderne sammen.

For at lave et armbånd med sten skal du bruge:

– Du skal bruge et stykke snor

– Nogle perler

– Stene

Tag snoren og bind den rundt om dit håndled for at måle, hvor langt armbåndet skal være. Klip snoren til den ønskede længde. Sæt perlerne på snoren med jævn afstand mellem perlerne. Når du har sat alle de ønskede perler på, binder du enden af snoren eller snoren af for at holde perlerne på plads. Hvis du har brugt en snor, kan du binde armbåndet på plads ved at lave to knuder i hver ende af snoren. Hvis du har brugt en snor, skal du bruge en krympekrans med en tang til at fastgøre enderne sammen.

Vælg derefter dine sten. Du skal bruge 6-8 sten til dette projekt. Klip et stykke snor, der er ca. 18-20 tommer langt. Bind den ene ende af snoren rundt om en sten og den anden ende rundt om en anden sten. Sørg for, at begge sten sidder godt fast på snoren. Begynd nu at sætte yderligere sten på hver side af de to første sten, og sørg for, at hver sten er tæt på sin nabo. Når du når enden af snoren, bindes den af omkring en af stenene, og den overskydende snor klippes af. Til sidst fastgøres stenene til armbåndet med et krympværktøj. Placér enden af den ene side af snoren mellem to perler, og brug dit crimpværktøj til at fastgøre dem sammen. Gør derefter det samme på den anden side af dit armbånd. Nu har du et smukt håndlavet armbånd med sten!

sko

5 par sko alle børn burde have

jordo

5 ting du skal overveje, før du booker din rejse