in

Fyr op under din indre viking

Vores seje forfædre, vikingerne, er superspændende. Og vikingetiden kunne være fascinerende at besøge. Og tænk, hvis man selv kunne være viking og drage på togt. Udforske fjerne områder og kæmpe sig til magt og ære. Det er en drøm for mange, måske især rollespillere, og det er rent faktisk blevet virkeliggjort i et nyt spil med tårnhøje ambitioner til PlayStation og Xbox. Drag på togt til det gamle England og vind rigdom og ære.

Med Assassin’s Creed Valhalla er der kommet et spil på markedet, hvor du virkelig kan udspille din vikingedrøm. Du spiller Eivor, der er en frygtløs vikingekriger. Tidsmæssigt befinder du dig i det niende århundrede, og du skal fra Norge til England på togt. Det bliver en mission, som kræver flere sider af færdigheder fra dig. Du skal kunne slås, du skal kunne navigere, og du skal kunne begå dig i det politiske liv, når du spiller Assassin’s Creed Valhalla.

Et rollespil med vikingeblod i årerne

At kunne gå fra at være en brutal, kampklar kriger, der håndterer voldsomme våben med begge hænder, til at træde ind i en politisk forhandling med høje krav til dine strategiske og analyserende evner, det er noget af et spring. Men Assassin’s Creed Valhalla er et spil, hvor alle dine talenter kommer på prøve.

At bevæge sig rundt i England i den tidlige middelalder er både spændende og bjergtagende. I Assassin’s Creed Valhalla bliver du virkelig lukket ind i en tidslomme, med alt hvad det indebærer af kampe på liv og død og politiske intriger, hvor dine evner som strateg virkelig kommer på en prøve. Du vil opleve Assassin’s Creed Valhalla som et spil, hvor en mangefacetteret person skal opnå storhed og indflydelse med brug af flere forskellige værktøjer.

Store slag og udvikling af samfund

I Assassin’s Creed Valhalla skal du gennemgå mange faser af forskellig art, så du kan bygge din verden op og gøre den levedygtig. Du skal udkæmpe store slag og handle med snu handelsfolk, når du skal opbygge dit rige. Det er sjovt, og det er udfordrende, men samtidig virkelig spændende.

LAN-party: det skal du bruge!

Vinen til Dig Der er Træt af Chardonnay