in

Et nyt familiespil i ludo-genren

Det er hyggeligt at samles hele familien om et sjovt og spændende brætspil. Der er mange at vælge imellem og de fleste kan man spille mange gange uden at blive træt. Spil som Matador eller Ludo er klassiske familiespil, som stadig tåler gentagelse. Der er meget underholdning og spænding i disse brætspil og det er skægt for alle i familien at dyste om sejren. Et spil som Ludo kan spilles af alle, der kan tælle til seks, og det er stadig sjovt, når man kan tælle til tusind.

Et spil, der mider en del om Ludo er familiespillet Partners. I Partners gælder det om at få brikkerne hjem parvis, og man kan, lige som i Ludo, slå sine modspillere hjem og i det hele tiden gøre hvad man kan for at obstruere modstanderens spil. Til forskel fra Ludo hører der spillekort med til Partners, men ellers minder de to spil en det om hinanden. Både Ludo og Partners er spil for hele familien, og netop det er jo en stor kvalitet, hvis man gerne vil have alle med.

Tab og vind med samme sind

Der er nogle vigtige ting at lære, når man spiller mod hinanden som familie. Det er sundt for alle i familien at kunne more sig selvom man måske ikke lige vinder i dag. Det er faktisk ikke så svært at lære. Det er sundt for familien at man kan spille mod hinanden og stadig være gode venner. I Partners har man alle disse muligheder. Det er et meget underholdende spil for både unge og gamle.

Det er sjovt for børnene at slå mor eller far hjem, lige før de er i mål. At kunne banke forældrene af banen er altid sjovt. I Partners er der rig mulighed for alverdens små drillerier, uden at det bliver alt for slemt. Det skal være hyggeligt og sjovt at spille brætspil med familien, og det er det helt sikkert med Partners.

Køb det online

Kig ind hos Bog & Idé, enten fysisk eller online og køb dette sjove familiespil. Og må det bedste familiemedlem vinde.

Indretning med personlighed

Sådan får du gulvet du drømmer