in

Derfor skal du anvende visir på arbejdet og i det offentlige rum

Der er mange fordele i at anvende visir både på arbejdet og i fritidens mange udendørsaktiviteter. Et visir er for danskere, som er trætte af at gemme sig bag et mundbind. Det er tid til bedre vejrtrækning, kommunikation og synlighed, når vi skal være sammen. Visiret er sikkert og opfylder alle kravene fra sundhedsmyndighederne. Her kan du læse mere om de fordele, visiret giver dig.

Et visir er ikke kun et praktisk værnemiddel mod corona og andre virus, men en vigtig del af effektiv kommunikation på arbejdspladsen og i det offentlige rum. Når du anvender visir, lægger du ansigt til, og det kan være med til at skabe mere tryghed hos dem, du omgives med i løbet af dagen. Et visir er lavet af gennemsigtig plast og dækker hele eller dele ansigtet.  

Hos CombiShop finder du både ansigtsvisirer, der dækker hele ansigtet og mundvisirer, der dækker næse og mund. Alle visirer er godkendt af sundhedsmyndighederne, så du kan føle dig tryg og sikker, når du har det på og beskytter også andre mod smitte. Du kan derfor med god samvittighed vælge visiret som alternativ til mundbindet, når du er på arbejde eller nyder kvalitetstiden med venner og familie udendørs.

Smil til verden, så smiler den til dig

Udover de personlige fordele gavner visiret i den grad også menneskerne, du omgås. Et visir har en god virkning på blandt andet personer, som er høre- eller synshæmmede, hvor der er behov for mundaflæsning. Munden gøres synlig og dæmper ikke i samme grad lyden, som et mundbind vil. Kan dit visir bruges igen, kan du nemt rengøre den i opvaskemaskinen eller blot med vand og sæbe.

Lad ikke kun dine øjne om at snakke, men derimod hele dit ansigt. Som mennesker udtrykker vi naturligvis mange følelser gennem hele vores ansigtsudtryk, og vi fremmer yderligere kommunikationen med hinanden, når disse udtryk stemmer overens med de ting, vi siger. Visir giver ikke kun bedre vejrtrækning og generelt mere velbehag, men det giver også et godt indtryk på de menneskerne, du møder dagligt, og dem du holder af.

Gode råd til dig som skal købe hus

Sådan undgår du at få dit barns lærer på nakken