in

2 serier af ungdomsbøger, du bare ikke kan ligge fra dig

Hvis du leder efter en eller flere bøger, som du bare ikke kan lægge fra dig, så skal du ikke lede længere. Der er mange fantastiske serier af ungdomsbøger derude og det kan være svært at finde de helt rigtige serie, som man bliver rigtig bidt af. Derfor har jeg lavet en liste over 2 ungdomsbøger, som du bare ikke kan lægge fra dig.

1. Heartstopper

Vi starter ud med en kendt grafisk novelle serie, nemlig Heartstopper, som også er kendt fra Netflix. Den er skrevet af Alice Oseman, som er en britisk forfatter, tegneserieskaber og indimellem skuespiller. Hun udgav sit første manuskript i 2013, som var en roman der hedder Solitaire. Det første afsnit af Heartstopper udkom i 2017 og siden er flere afsnit blevet udgivet.

Heartstopper handler om drengene Charlie og Nick og deres kærlighedshistorie. Drengene mødtes, da de blev sat ved samme bord i klassen. De blev hurtigt venner, men Charlie forelsker sig i Nick. Men Nick er meget usikker i forhold til hans seksualitet og det gør Charlie bange for, at Nick ikke kan lide ham.

Heartstopper er en rigtig god grafisk novelle for alle, der godt kan lide romantik og kærlighedshistorier, men også for dem, som ikke kan lide romantik. Først og fremmest er det en rigtig god kærlighedshistorie, som er utrolig kærlig og sød. Men den er også rigtig god, fordi den er så ærlig og troværdig og den behandler også emner, som mange unge har det svært med.

2. Harry Potter

Næste bog på listen over de 5 ungdomsbøger, som du bare ikke kan lægge fra dig, er Harry Potter. Harry Potter er en serie af 7 bøger om Harry Potter, som udkom fra 1997 til 2007. Bøgerne er skrevet af J. K. Rowling, som er en engelsk forfatter, som havde problemer med at få sit manuskript udgivet. Og da bøgerne endelig blev udgivet, var der mange mennesker, der var meget skeptiske overfor disse bøger, fordi de handlede om trolddom og heksekunst. Men bøgerne blev heldigvis en kæmpe succes og har solgt over 500 millioner eksemplarer. Det er også kommet en række film ud af Harry Potter serien og den første film blev udgivet i 2001.

Harry Potter handler om Harry Potter, som er en troldmand og hans eventyr ved Hogwarts. Han kommer for første gang til Hogwarts, da han er 11 år gammel og det er her han møder sine to bedste venner Ron Weasley og Hermione Granger. Sammen med sine to bedste venner kommer han ud for mange eventyr og ting, der er uventede.

Harry Potter er en serie af bøger, som er så meget mere end bare en stor fantasi serie. Den har en masse dybde og er utrolig spændende. Mange af os har læst serien flere gange og det kan godt være et kæmpe projekt, da der er mange bøger og sider, men det er også en serie af bøger, der ikke er til at lægge fra sig igen.

Puttere til enhver stil og budget

Din guide til at finde det perfekte køkken