in

Slut med Kompromiser i Tøj til Fritid og Sport

Sportstøj er noget af det mest praktiske tøj der findes. Når tøj skal bruges til sport, så stiller det nogle ekstra høje krav til komfort og funktionalitet. Det ville altså, på et eller andet plan, være mest rationelt altid at købe sportstøj. På den måde ville man være sikker på, at tøjet var komfortabelt og funktionelt. Et mærke der ikke formår at gøre deres tøj funktionelt og komfortabelt ville nemlig hurtigt miste deres kunder. Når man bruger noget tøj til sport, eller fysisk krævende fritidsaktiviteter, så mærker man nemlig meget hurtigt, om tøjet fungerer godt eller ej. Kunderne ville altså hurtigt finde ud af det, hvis et mærke ikke var noget værd.

Med modetøj er det lidt anderledes. Når tøj ikke bruges på en måde, der er fysisk krævende, så er vi lidt mindre kræsne. Vi ligger ikke nødvendigvis mærke til komforten, eller hvordan stoffet opfører sig, når vi bare går rundt med tøjet til hverdag. Det primære fokus for modetøj er udseendet. Modetøj skal se flot og præsentabelt ud. Det skal selvfølgeligt også være nogenlunde komfortabelt, men det er ikke en ligeså høj prioritet, som med sportstøj.

Det betyder desværre, at man næsten altid er nødt til at gå på kompromis. Hvis man ønsker sikkerhed for, at ens tøj er komfortabelt og funktionelt, så køber man sportstøj. Ønsker man flot og moderigtigt tøj, så køber man modetøj. Men hvad hvis man gerne vil have begge dele? Det var ikke muligt i rigtigt mange år, og mange har derfor helt givet op på tanken.

Men i dag er det slut med, at gå på kompromis når det kommer til tøj, der er designet til fritid og sport. Markedet har presset producenterne til at konkurrere på alle parametre, inklusive udseende. Det betyder at moderne sportstøj ikke længere går på kompromis med udseendet, når de leverer høj funktionalitet og kvalitet. Moderne sportstøj giver det hele: et moderigtigt look, og tøj der er både komfortabelt og funktionelt.

Et godt eksempel er de flotte salomon sko, der er blevet virkeligt populære på det sidste. Skoene er af høj kvalitet, og komforten er i top. Der er tale om sko, der er designet til lange vandreturer i hårdt terræn. De kan ikke spare på kvalitet eller komfort: det ville fuldstændige ødelægge deres brand. Men det fantastiske er, at skoene samtidig er flotte og moderigtige at se på. Du kan altså fint have et par nye salomon sko på til hverdag. De er ikke fyldt med farverige reflekser, og de har ikke det gammeldags ”tekniske” udseende. Det er reelt set et par modesko, der samtidig egner sig til sport og fritid. De formår at inkludere flot udseende, fantastisk komfort og kvalitet i verdensklasse i ét og samme par sko.

Maksimal afslapning i fed hængekøje

LAN-party: det skal du bruge!