in

Sådan undgår du at få dit barns lærer på nakken

Hvis du har børn, kan du helt sikkert nikke genkendende til, at strømmen af beskeder på skoleintranettet til tider kan være ude af kontrol. Vigtige beskeder drukner i en sky af fødselsdagsinvitationer og information om, at der igen er lus. Derfor misser du måske også beskeden fra dit barns lærer om, at skriveredskaber er hus forbi i dit barns skoletaske.

Du kender det sikkert: du har handlet stort ind af blyanter, viskelædere, linealer, vinkelmålere og passere i slutningen af sommerferien, og de regner med, at dit barn er dækket ind for resten af året. Men på magisk vis forsvinder den ene blyant og lineal efter den anden, og dit barn er helt uforstående over for, hvordan det er sket. Måske skal fokus fremover være på penalhuse frem for det, der skal fyldes i dem.

Få styr på skriveredskaberne

Penalhuse er noget af det vigtigste i skoletaskerne, men det kan godt komme til at ryge i glemmekassen, fordi skriveredskaberne får al fokus. Og det vigtigste er selvfølgelig også, at dit barn har de rigtige skriveredskaber til skoledagen, men de bliver ødelagt og forsvinder, hvis de bare ryger direkte ned i tasken.

Nogle børn elsker at udforske udvalget af penalhuse – andre er ligeglade og glemmer eller forlægger dem måske. Og det er måske især de sidstnævnte, der har behov for at blive motiveret til at holde af og passe på deres penalhuse.

Ikke bare praktisk opbevaring…

…men også udtryk for dit barns smag og interesser. Og måske er det denne del, der skal have fokus, hvis dit barn ikke er god til at passe på sit penalhus. Engang var penalhuse blot praktisk opbevaring, men i dag findes der et stort udvalg både i forhold til udformning og design. Du kan fx finde et penalhus med dit barns yndlingssuperhelt eller -legetøj. Det vil gøre dit barn stolt af penalhuset og gøre det til noget, man har lyst til at passe på.

Det kan også være, at dit barn har brug for at få mere orden på skriveredskaberne, og så kan det være en fordel at se efter et penalhus med en god og praktisk inddeling.

Derfor skal du anvende visir på arbejdet og i det offentlige rum

Kreativt og råt design – fyld garderoben op med styles fra Dsquared2