in

Indretning med personlighed

Den nordiske, minimalistiske indretningsstil er meget populær herhjemme, og man ser ofte de samme rene linjer og brugen af nordisk designet møbler i hjemmene rundt omkring. Og det kan vi godt forstå, for den nordiske indretningsstil er både klassisk, æstetisk og tidsløs – altså en sikker vinder, når det kommer til måden at indrette sit hjem på. De dæmpede farver, ikoniske designs og sparsomme indretning giver boligen en behagelig og afslappet atmosfære, hvor der ikke er noget som forstyrrer øjet unødvendigt. Men husker du samtidig at gøre hjemmet til dit eget? Det kan nemlig for mange virke som en svær opgave at inkorporere personlighed i indretningen og samtidig holde sig til stilen, man har valgt. Men det er heldigvis ikke umuligt, og med dette tip kan det forhåbentligt også blive lettere for dig, som har brug for inspiration! Så læs med her, hvis det har interesse for dig. 

Indretter du ud fra de nordiske og minimalistiske principper, kan det specielt være svært at tilføje personlighed til boligen, uden at det giver sammenstød med den overordnede stil. Det kan for eksempel virke helt malplaceret at hænge en masse familiebilleder op eller stille mormors gamle lænestol ind i stuen. Men hvordan kommer man uden om disse problemer så?

Det første tip fokuserer netop på væggene – man kan nemlig sagtens hænge billeder og plakater op, som fortæller noget om dig, og stadig få dem til at passe ind med resten af indretningen. Prøv for eksempel med en stjernetegn plakat i stuen, soveværelset eller kontoret. En stjernetegn plakat er netop hvad det lyder til at være – en plakat med dit eget, dine børns eller en helt tredjes stjernetegn på. En stjernetegn plakat fortæller noget om dig i form af hvilken måned du er født i, og for den kloge som ved en smule om astrologi, vil det også fortælle noget om dine karaktertræk. Det kan også være en simpel måde at vise din egen interesse for stjernetegnene på. Alt sammen noget som giver andre mennesker et indblik i hvem du er som person.

Udover at en stjernetegn plakat er personlig, så er den også moderne, æstetisk og simpel at kigge på. Mange kommer i farverne sort og hvid, og de passer derfor ind i de fleste hjem – specielt de nordisk indrettede hjem. De flotte illustrationer gør sig derfor yderst brugbare til hjem, hvor man har øje for de små detaljer, og gerne vil skabe en sammenhængende tråd hele vejen igennem hjemmet. Derudover kommer de oftest også i mange størrelser, og kan derfor tilpasses det enkelte rum, så plakaten har den helt rigtige størrelse i forhold til rummet den skal hænge i. Vi synes, at det ser rigtig smart ud, når man hænger flere plakater og billeder op sammen, enten side om side eller forskudt fra hinanden i et stort mix. Her kan man variere mellem størrelsen på plakaterne, og lege med at skabe den helt perfekte billedvæg. Prøv derfor at blande din stjernetegn plakat med andre flotte motiver. Der er ingen regler der dikterer, hvordan din billedvæg skal se ud!

Kosttilskud til din træning

Et nyt familiespil i ludo-genren