in

Hjemmelavede smukke evighedsbuketter – sådan gør du

Måske har du opdaget de smukke evighedsbuketter som er blevet utrolig populære indenfor den seneste tid? Buketterne som aldrig visner, og som ligesom deres navn hentyder til, holder i en evighed. Måske har du også lagt mærke til at de kan være ret dyre, sådan nogle. Men du kan sagtens lave dem selv, og på den måde sparer penge og få smukke buketter til dit hjem.

De smukke evighedsbuketter, der siges at holde en evighed er indenfor den seneste tid blevet utrolig populære. Vil du også gerne pynte hjemmet med en evighedsbuket? En evighedsbuket kan være ret dyr, og for at spare pengene kan du sagtens lave dem selv. Du kan nemlig selv ved at tørre blomster sammensætte en evighedsbuket, som kan pynte i dit hjem, det er nemmere end du tror.

Hvilke blomster skal jeg vælge?

Når du skal lave en evighedsbuket, er det ikke alle blomster der giver et lige godt resultat. Led efter blomster med et lavt væskeindhold, da disse nemmest tørrer op og holder form og farve. Du kan kende blomster og planter med lavt væskeindhold på at de har tynde stilke, som afgiver meget lidt væske når de skæres.

Når du har udvalgt dine blomster, er det tid til at tørre dem. Du kan tørre dem ved blot at lade dem stå i en vase, men det kan også være en god idé at binde dem op et lunt sted, så de nemmere tørrer op. Det vigtigste er, at de ikke mases, så de stadig beholder formen.

Når dine blomster er klar til at blive til en buket

Når dine blomster er tørret pænt op, er det tid til at samle dem til en evighedsbuket. Saml buketten i en smuk vase, og miks de forskellige blomster i former og farver som du synes passer godt sammen. Når du har samlet buketten, mangler du blot at anbringe den et sted i dit hjem hvor den dekorerer smukt.

For at pifte din evighedsbuket op kan du tilføje friske blomster, som kan skiftes ud. På den måde kan du give evighedsbuketten forskellige udtryk, uden at du er nødt til hele tiden at købe nye fyre buketter der hurtigt visner.

Få langvarig køreglæde med en brugt VW

Find de helt rigtige bordplader i byggemarkedets webshop