in

Her er 5 ting du skal overveje, før du køber dine nye arbejdstrøjer

her er 5 ting du skal overveje, før du køber dine nye arbejdstrøjer

Erhvervsbeklædning er ikke kun praktisk, men også en vigtig del af dit brand. Dine medarbejdere er ude i virksomhedens navn, og derfor er det afgørende at de har tøj på sig, der afspejler virksomhedens image. Når du skal udvælge nyt tøj til dine medarbejdere, så er her 5 ting, du skal overveje.

Hvad er formålet med tøjet?

Først og fremmest skal du overveje, hvad formålet med tøjet er. Er det til hverdag eller er det til særlige lejligheder? Skal det være praktisk eller skal det være elegant? Når du har besluttet dig for formålet med tøjet, så er det nemmere for dig at finde noget, der passer til din virksomhed.

Hvilken stil skal tøjet have?

Når du har bestemt dig for formålet med tøjet, så skal du overveje, hvilken stil tøjet skal have. Skal det være sporty, afslappet, elegant eller klassisk? Alle virksomheder er forskellige, og derfor er det også forskelligt, hvilken stil der passer til virksomheden. Du kan med fordel tage udgangspunkt i virksomhedens brand og farver, når du vælger stilen på tøjet.

Hvilke materialer skal tøjet være lavet af?

Det næste du skal tænke over når du har besluttet dig for stilen på tøjet, er, hvilke materialer tøjet skal laves af. Der er stor forskel på de forskellige materialer, og derfor kan det være en god idé at undersøge, hvilke materialer der passer bedst til netop din virksomhed. Du skal også overveje, om det er nødvendigt, at tøjet er lavet af særlige materialer. Er det for eksempel nødvendigt, at tøjet er lavet af åndbart materiale, så medarbejderne kan holde sig varme eller køle ned?

Hvordan skal tøjet tilpasses?

Når du har besluttet dig for materialerne, så skal du undersøge, hvordan tøjet skal tilpasses. Er det nødvendigt med særlige tilpasninger for at tøjet skal sidde rigtigt? Det er for eksempel vigtigt, at arbejdstrøjer sidder godt, hvis de skal bruges til fysisk arbejde. Men det er ikke nødvendigvis nødvendigt, at tøjet er tilpasset, hvis det kun skal bruges til at repræsentere virksomheden.

Hvordan skal tøjet vaskes og plejes?

Når du har besluttet dig for, hvordan tøjet skal tilpasses, så skal du overveje, hvordan tøjet skal vaskes og plejes. Er det nødvendigt at tøjet skal vaskes på særlig vis for at bevare farven eller materialet? Det er for eksempel vigtigt, at tøjet ikke bliver for vådt, hvis det er lavet af åndbart materiale. Læs mere her: arbejdstrøjer

lacoste

Lacoste – en modebrand der holder

sko

5 par sko alle børn burde have